The Partysquad 20.00 - 21.00

‘The squad’ hits Schijndel! Bestaande uit twee partners in crime DJ Jerry & MC Ruben, knalt The Partysquad dúbbel zo hard. Deze dudes versnipperen stijlen als electro, hiphop, reggae, rock, dance & dubstep en smelten deze samen tot ‘n grootse sound met altijd rauwe randjes en klapperende hoogtepunten!

Thomas Newson 19.00 - 22.00

Thomas Newson brengt elke show een maximaal arsenaal aan ruige sounds en wonderschone melodieën.  Bekend van onder meer zijn release Parraloid op ’t label van Hardwell en zijn stomend hete shows op de bruutste zomerfestivals, passen deze jonge DJ’s big room sounds uitstekend bij Crazy Town

Alvaro & MC KC Jones 21.00 - 22.00

Alvaro is een internationaal graag geziene EDM-DJ die door zijn unieke sounds en gelikte draaistijl  het genre keer op keer naar een hoger level weet te tillen. Bijgestaan door zijn vaste MC, KC Jones als extra ophitsende factor wordt dit een act die Crazy Town zal rocken, van je kruin tot aan je sokken!

La Fuente 15.45 - 17.00

Sexy, explosief, meeslepend en 100% entertainment: internationale baas La Fuente brengt álles wat house en EDM zo mooi maakt samen in zijn sets. Uplifting en energiek zijn de sleutelwoorden als het gaat om zijn sound en La Fuente’s performance is altijd aanstekelijk enthousiast en positief geladen!

The Darkraver 23.00 - 00.00

The Darkraver was al aan ‘t knallen toen veel van ons onze eerste beats nog moesten horen. Een maniakaal mooie mix van early house, old school, early rave, hardstyle, jumpstyle en hardcore is waar de beste man keer op keer voor staat. Dus Darkraver: laat die bass maar klappen, dan doet Crazy Town de rest!

Dirtcaps 18.00 - 19.00

Dit uitbundige  trio schiet hit na hit, gemixt met hun eigen ruige tracks richting elk partypubliek waar ze voor komen te staan. De combinatie van 2 vingervlugge DJ’s en een bruut spittende MC staat altijd garant voor een sexy cocktail van elektronisch bombastisch genot... Dirtcaps is héérlijk smerige madness!

Lady Bee 17.00 - 18.00

Met ruime ervaring als zowel MC als DJ weet deze dame de fijnste selectie aan house, urban & dubstep beats te draaien, die ze samenbrengt tot een energetisch & sexy geheel mét ballen! Haar aanstekelijke charisma betovert het publiek zoals alleen een echte dame dat kan. Lady Bee-autiful…

PLN-B 22.00 - 23.00

PLN-B heeft een diep genestelde voorliefde voor de nieuwste & hardste EDM. Dit duo, bestaande uit een DJ en MC heeft dankzij hun wortels in de hardstyle van begin dit millennium nog steeds een drang naar de bruutste kicks en de lekkerste claps. PLN-B komt altijd hard!

Mitch The Kiss 15.00 - 15.45

Mitch The Kiss zal er met zijn grote talent voor zorgen dat de voetjes in de vroege uurtjes al van de vloer gaan! Wees dus optijd!